Spanska E-kullen

Scrolla längst ner för bilder på valparna!

Vi parade våran ”Ellabella” en sista gång. Ella är mamma till vår A–kull, en kull som vi är mer än nöjda med. I den kullen så återfinns bla
Korad BH ZTP BSL ll SPH l SDV-Lyd 08 D Anjuska
Korad BH SDV Ungh 07 D Abigael
SUCH BH ZTP BSL l IPO l D Ami
Mfl


SUCH Lp1 Lp2 SPH 1 SPH ll Dobia'co Durabelle "Ella"

Hela kullen gjorde ett bra MH och visar på stor tillgänglighet, samt stor lek och kamplust, dom som varit ute på korning har även klarat sig galant. Dom är föriga lättjobbade och har bra bett. Hela 5 stycken har varit ute och tävlat i bla lydnad, bruks och IPO med kanonfina resultat och dom har inte ens fyllt 3 år ännu.
Tre av systrarna ställdes på IDC 08 alla med Ecx betyg och D Ami blev V4 i bruksklass för Dr Pezzano. D Abigael blev dessutom Scand DV ökl tik 08. D Anjuska tog CERT och blev 2a Bästa Tik på SDK’s Winter Show 08.

Dom är dessutom mycket öppna och trevliga familjehundar och funkar med barn, katter och andra hundar utan problem. Vad kan man mer önska sig….:-) Inte så mycket tycker vi, och hoppas nu att äpplet inte faller långt från päronträdet...

Vi har valt en riktig Guldkille som vi känner mycket väl och har sett utvecklats fantastiskt positivt under åren. Han är inte använd i avel ännu, men bruksfolk i både Norge och Finland har fått upp ögonen för denna guldkille. Vi väljer framför allt hanar som vi sett i arbete och lärt känna väl, samt tror kompleterar våra tikars mentalitet på bästa sett. Det här är en kombination som jag länge velat göra iom att det blir en variant på vår A-kull.

KORAD SUCH BH IPO l Mezzrows Puskhin ” P-Man ”

 

HD B
PHTVL-PHPV-fri
MH Gk skott
Korad
BH
IPO l
SUCH
CK–CERT för Rasspecialister

P-Man är mer än halvbror till A-Kullens pappa Mezzrows Flinta och många likheter finns. Mamma till båda är SUCH KORAD SÖK lll RPH ll SPH lll BH ZTP Scand DV avel 2005 Mezzrows Gillian. Pappa till P-Man är ZTP BH VPG lll Leo V Märkischenland. Leo är på mammans sida besläktad med Falk som är pappa till Flinta, hänger ni med...!

P-Man är en öppen glad och vänlig kille som har en naturlig spår näsa. Han har stor jakt, lek och kamplust samt är skottfast. Han har ett mycket bra bett och ett stort driv i arbete. Han är en superb sporthund iom att han även är förig ! Han tränas för vidare starter inom IPO/ BSL under kommande året och målen är högt satta. Han är en underbar familje hund och kan koppla på och av utan minsta problem. Han har även en mycket tilltalande extriör, samt flera framgångs rika syskon som tävlats inom både bruks, lydnad samt agility.
Vi gillar P-man för hans enorma driv och hans outtröttliga lust att arbeta. Men även för att han är en otroligt vänlig kille som gärna myser i knät och funkar utan problem med andra hundar, barn och inte minst valpar.

Läs mer om P-Man på kennel Diragos hemsida och om P-Mans välmeriterade och framgångsrika mamma samt syskon på kennel Mezzrows hemsida.

Stamtavla för E-kullen
Mezzrow's Pushkin Leo Vom Märkischen Land Nitro Del Riobianco
Isa Vom Märkischen Land
Mezzrow's Gillian Mezzrow's Theo
Mezzrow's Reggae
Dobia'co Durabelle Dalli Come As You Are Alfaadelante Del Citone
Come As You Are Alabama
Hainide Inda-Inessa Diablo Di Latiano
Hainide Axa-Arina


 
Dobvoyage Ebano Ernesto 7v Ebano

 
Dobvoyage El Cid 7v


Dobvoyage Emperatriz 7v

 
Dobvoyage Encarna 7v.