Tyska G-kullen

 
Gabriele och Greta

Dobvoyage Gretchen Greta & Dobvoyage Gretchen Gabriele föddes 2010-09-29.


KORAD ZTP BH LP DOBVOYAGE BENEDICTE
PHTVL/PHPV-Fri
HD B / Knä Ua
KORAD 486 p
ZTP SG 1B
BH
LP l
Uppfl Lägre spår
IDC 08 Uhkl SG
Flertalet CK samt Exc för rasspecialisterKORAD BH IDC-Jug Sieg08 FinJW08 FinDWYouth09 DIRAGOS IL'DIVO
PHTVL/PHPV-Fri
HD A
KORAD 489 p
BH
IDC Jugend Sieger 08
Finnish Junior Winner 08
Finnish Dobermann Winner Youth 09
Flertalet CK samt Bästa hane placeringar
Von Willerbrand Fri

Stamtavla för kullen (PDF)»

Yoga är ännu ung, men har under 2009 farit fram som en virvelvind och plockat den ena titeln efter den andra och lyckats med det mesta hon företagit sig ! Yogas matte Fanny kan verkligen plocka fram det mesta och det bästa ur sin lilla turbo råtta, och vi kommer med säkerhet att se mycket av dom i framtiden.
Yoga är en stor personlighet och älskar allt och alla. Hon är lika maniskt passionerat kär i sina katter som sin bror :-)
En av hennes och B-kullens absoluta styrkor är att dom är duktiga spårhundar samt att dom är opåverkade av yttre förhållanden såsom miljö, underlag och ljud etc. En inte helt ovidkommande del om man tex vill ha en hund i tjänsten. Hon är förig har bra föremålsintresse samt har ett bra bett.
Yoga är snabb, smidig och är atletisk bygd, en mycket viktig del för att en brukshund ska klara av dom hårda påfrestningarna och ha snabbheten som krävs i tex skyddsarbete i dom högre klasserna.

Divo är en kille som jag följt från födseln ihop med alla hans framgångsrika syskon som växt upp hos min kennel kollega och vän på Diragos. Jag har sett Hela kullen på MH, KORNING samt diverse träningar och prov genom åren, så man kan gott säga att jag känner dom väl ! Flera av syskonen har redan visat framtassarna på tävlingar och prov trots sin unga ålder och vi lär se mer av dom i framtiden. Divo har genom åren alltid varit en av mina favoriter och killen med alla tassarna på jorden, vilket passa våran Yoga perfekt . En underbart trevlig kille med ALLT på rätta stället både extriör utöver det vanliga och super mentalitet. Dessutom mycket bra hälso statestik på föräldrar och syskon, vad kan man mer önska !? Divos nu ännu unga avkommor på Mezzrows och Krigerhof's har också visat att han nedärver både sin extriör och sin mentalitet vilket inte är minst så viktigt. Divo ligger i träning för att startas i IPO l /BSL l under 2010. Så varför gå över ån efter vatten, när vi har så mycket bra avelsmaterial här i Sverige !?